Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Sf Cuv Antonie Cel Mare

Sf Cuv Antonie Cel Mare. Este socotit a fi intemeietorul vietii monahale, si este probabil cel mai reprezentativ ascet pentru duhul vietii calugaresti. La mânăstirea sf.antonie cel mare în fiecare duminică și în zilele de sărbătoare se oferă o masă frățească tuturor credincioșilor. Cu adevărat sfântul antonie cel mare era ca un doctor dat egiptului de dumnezeu; A învățat de la părinți și de la bunici credința în hristos. Căci bun este omul care cunoaşte pe dumnezeu.

0 ratings0% found this document useful (0 votes). A învățat de la părinți și de la bunici credința în hristos. Creştinii ortodocşi sărbătoresc în fiecare an, pe 17 ianuarie a.c., pe cuviosul antonie. Cunoscut ca părintele monahilor', sfântul. O carte este marea cea mare şi nesfârşită.

Apa Cea Vie Sf Antonie Cel Mare
Apa Cea Vie Sf Antonie Cel Mare Source from : http://www.apaceavie.ro/category/sf-antonie-cel-mare/
Şi a ajuns acest minunat om al lui dumnezeu. Antonie cel maresfântul cuviosul antonie cel mare a fost de neam egiptean şi a învăţat credinţa creştină de la părinţii şi de la bunicii săi. A trăit pe vremea împăraţilor diocleţian şi maximian, ajungând până în. Căci bun este omul care cunoaşte pe dumnezeu. 19/a, sector 3, bucuresti, are deosebita invita crestinii 19/a, sector 3, bucuresti, are deosebita invita crestinii la hramul inchinat pomenirii si praznuirii sf.

Deci era atunci în satul cel mai apropiat de al lui antonie, un bătrîn care din tinereţe se nevoia în viaţa monahicească;

Antonie cel maresfântul cuviosul antonie cel mare a fost de neam egiptean şi a învăţat credinţa creştină de la părinţii şi de la bunicii săi. Citat din sfântul antonie cel mare adăugat de lucian velea comentează! Icoana minunata (o alta) a sf. Antonie cel mare din cartierul bucurestean titan, str. Cuviosul antonie era egiptean de neam, din satul coma, de lângă vestita cetate heracleopolis, din egiptul de sus.

Savesave sf antonie cel mare for later. Mare mucenic ioan cel nou de la suceava; O carte este marea cea mare şi nesfârşită. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Şi a ajuns acest minunat om al lui dumnezeu.

Icoana 906 Sfantul Antonie Cel Mare Obiecte De Cult
Icoana 906 Sfantul Antonie Cel Mare Obiecte De Cult Source from : https://obiecte-cult.ro/magazin/produse/icoane/icoana-906-sfantul-antonie-cel-mare/
Astzi biserica noastr l srbtorete pe antonie cel mare. Anual, pe data de 17 ianuarie, credincioșii ortodocși îl prăznuiesc pe sfântul antonie cel mare. Sfântul cuvios antonie cel mare era egiptean de neam, din heracleopolis. Creştinii ortodocşi sărbătoresc în fiecare an, pe 17 ianuarie a.c., pe cuviosul antonie. 19/a, sector 3, bucuresti, are deosebita invita crestinii 19/a, sector 3, bucuresti, are deosebita invita crestinii la hramul inchinat pomenirii si praznuirii sf.

356), a fost călugăr, ascet și eremit egiptean, întemeietor al monahismului, alături de pahomie cel mare.

Văzând viaţa pătimaşă a tinerilor, nu a vrut să meargă la şcoli, cu toate că era foarte isteţ şi priceput la minte. Şi a ajuns acest minunat om al lui dumnezeu. Cunoscut ca părintele monahilor', sfântul. Citat din sfântul antonie cel mare adăugat de lucian velea comentează! Sfantul antonie cel mare este praznuit de catre biserica ortodoxa in fiecare an pe data de 17 ianuarie.

Cunoscut ca părintele monahilor', sfântul. Sfântul antonie cel mare a fost primul monah al pustiului cu viață eremitică și creatorul vieții monahale creștine în istoria ­bisericii. Antonie a trait pe vremea imparatilor diocletian si. Cuviosul antonie cel mare era de neam egiptean si invata despre credinta crestina pe care o imbratiseaza cu drag de la parintii si bunicii sai. O carte este marea cea mare şi nesfârşită.

Sfantul Cuvios Antonie Cel Mare Doxologia
Sfantul Cuvios Antonie Cel Mare Doxologia Source from : https://doxologia.ro/sfantul-cuvios-antonie-cel-mare
Creştinii ortodocşi sărbătoresc în fiecare an, pe 17 ianuarie a.c., pe cuviosul antonie. Este socotit a fi intemeietorul vietii monahale, si este probabil cel mai reprezentativ ascet pentru duhul vietii calugaresti. A învățat de la părinți și de la bunici credința în hristos. Icoana minunata (o alta) a sf. Acasa › teologie și spiritualitate › sinaxar › sf.

Viaţa cuviosului părintelui nostru antonie cel mare (17 ianuarie).

Cine venea mâniat şi nu se schimba îndată în prietenie şi iubire? 0 ratings0% found this document useful (0 votes). O carte sunt râurile, carte sunt plantele şi arborii, carte animalele şi păsările, carte toate acestea de la cele mai mici până la cele mai 2. Biserica sfantul cuvios antonie cel mare. Născut în jurul anului 250, a învăţat de la părinţi şi bunici credinţa în hristos.

Antonie, izvorul înţelepciunii monahilor, cel ce a deschis calea pustiei celor iubitori a se adăpa din izvorul rugăciunii neîncetate, să vă poarte sf antonie cel mare. Acasa › teologie și spiritualitate › sinaxar › sf.

Posting Komentar untuk "Sf Cuv Antonie Cel Mare"