Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rata Promovabilitate Bac 2018

Rata Promovabilitate Bac 2018

Potrivit datelor agenției naționale pentru curriculum și evaluare, făcute deja publice, la ungheni, dintre cele șapte licee, cea mai mare rată de promovabilitate o are liceul teoretic vasile alecsandri din orașul ungheni, aceasta fiind de 97,26 %. Spre comparație, anul trecut promovabilitatea la bac a fost de 72,9%.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Nota minimă de promovare pentru fiecare disciplină este 5, iar media finală pentru. Rata de promovare a bacalaureatului 2018 este de 67,7%, a anunțat ministerul educației. A crescut numărul înscrișilor la bac, dar a scăzut promovabilitatea.

Rezultate Finale Bac 2018 Rata De Promovare A Bacalaureatului După Soluţionarea Contestaţiilor Este De 69 7 Cu 2 Mai Mare Notele Obţinute După Soluţionarea Contestaţiilor Pe Judeţe
vizitati articolul complet aici : https://www.mediafax.ro/social/rezultate-finale-bac-2018-rata-de-promovare-a-bacalaureatului-dupa-solutionarea-contestatiilor-este-de-69-7-cu-2-mai-mare-notele-obtinute-dupa-solutionarea-contestatiilor-pe-judete-17348779
Dintre absolvenţii care au promovat, 7.050 de candidaţi provin din promoţia. Doar 67,7% dintre elevi au promovat examenul de bacalaureat 2018, cu aproape patru procente sub promovabilitatea din 2017, însă sunt printre județele cu cele mai scăzute rate de promovabilitate se numără teleorman, unde doar aproximativ jumătate dintre elevi au promovat bac 2018. Potrivit datelor agenției naționale pentru curriculum și evaluare, făcute deja publice, la ungheni, dintre cele șapte licee, cea mai mare rată de promovabilitate o are liceul teoretic vasile alecsandri din orașul ungheni, aceasta fiind de 97,26 %.

Spre comparație, anul trecut promovabilitatea la bac a fost de 72,9%.

Astfel, pe primul loc se situează colegiul „gheorghe vrănceanu, cu 99,05. Barem de corectare limba şi literatura română (alolingvi). De la an la an rata de promovabilitate la bacalaureat a scăzut, ajungând în acest an la un nivel alarmant de sub 50%.

Toată lumea se așteaptă ca rata de promovabilitate a simulării pentru examenul de bacalaureat din 2019 să fie mult mai mare decât cea din anul precedent. Rata de promovare in capitala este de 72,86%. A crescut numărul înscrișilor la bac, dar a scăzut promovabilitatea.

S Au Publicat Rezultatele La Bacalaureat 2018 Harta Pe Județe
vizitati articolul complet aici : https://www.cotidianul.ro/notele-la-bacalaureat-2018-vor-fi-afisate-pe-edu-ro/
Județul cu cele mai bune rezultate la bac 2018 este cluj (promovabilitate realizată. A crescut numărul înscrișilor la bac, dar a scăzut promovabilitatea. Un singur elev a fost scos din sala de bac, pentru că a copiat.

Rata de promovare a bacalaureatului 2018 este de 67,7%, a anunțat ministerul educației.

Rata de promovare, adica a celor cu medii peste 5, este de 77 la suta. Judetele cu cea mai mare rata de promovabilitate in 2011, anul cu cele mai proaste rezultate la bac, au fost cele in care nu au existat camere video. Astfel, mai bine de jumătate dintre toţi elevii din ţară care au susţinut examenele de final de liceu nu au luat notă de trecere.

Fiul unui ministru a picat examenul maturității! Care sunt judeţele cu cei mai mulţi candidaţi promovaţi? De la an la an rata de promovabilitate la bacalaureat a scăzut, ajungând în acest an la un nivel alarmant de sub 50%.

Topul Județelor Cu Cele Mai Mari Note La Bac 2019 Libertatea
vizitati articolul complet aici : https://www.libertatea.ro/stiri/top-judete-note-rezultate-bacalaureat-2019-2689564
Doar 67,7% dintre elevi au promovat examenul de bacalaureat 2018, cu aproape patru procente sub promovabilitatea din 2017, însă sunt printre județele cu cele mai scăzute rate de promovabilitate se numără teleorman, unde doar aproximativ jumătate dintre elevi au promovat bac 2018. În capitală, sectorul 2 se anticipează a avea, de asemenea, o rată de promovabilitate la bac mai mare decât celelalte sectoare ale bucureștiului, cu un procentaj de peste 80% în anul 2018. Dintre absolvenţii care au promovat, 7.050 de candidaţi provin din promoţia.

Înainte de contestații, rata de promovabilitate a fost de 64,7%.

Județul cu cea mai mică rată de promovabilitate la bac în anul precendent a fost ilfov. Dintre absolvenţii care au promovat, 7.050 de candidaţi provin din promoţia. Așteptate cu emoție de absolvenții de liceu, notele la adevărata rată de promovare e de 22 la sută (comentariu business club).

Posting Komentar untuk "Rata Promovabilitate Bac 2018"