Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Neamt

Teren De Vanzare Neamt

3 500 eur 3 800 eur. Acte de identitate părți (vânzător și cumpărător), certificatele de căsătorie (dacă este cazul), procură de reprezentare (dacă.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu termenii si conditiile de utilizare si cu politica privind protectia datelor cu caracter personal. 3:24 romybeno 73 141 просмотр. Terenul propus spre vanzare este situat in piatra neamt , zona alexandru cel bun (jud.

Terenuri Construcţii De Vanzare Targu Neamţ Neamţ Tip Teren Constructii Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-terenuri-constructii/neamt/targu-neamt
Cele mai multe anunturi cu terenuri de vanzare din iasi. Terenul se afla in satul preluca, comuna pangarati, judetul neamt, la 12 km de piatra neamt si 15 km de bicaz (vezi harta). De vânzare teren 20000mp cu deschidere de 300 m la dn ,pretabil supermarket , cartie.

Avem zilnic pentru tine anunțuri noi din județul neamt.

15 anunturi imobiliare active in orasul iasi. Gaseste rapid terenuri de vanzare.terenuri agricole de vanzare din zona ta! Înainte de semnarea contractului de vânzare va sugeram sa încheiați o promisiune de vanzare (antecontract) pentru a avea siguranța ca aveți acte necesare vanzare teren.

Domina imobiliare, cea mai mare agenție imobiliară din oltenia. Căutari referitoare la teren intravilan de vanzare neamt vanzari terenuri. Explorează 810 anunțuri pentru terenuri de vanzare neamt la cele mai bune prețuri.

Terenuri De Vanzare Neamt Anunturi Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://www.remax.ro/vanzare/terenuri/neamt
Terenul are o deschidere de 10,62 m și o lungime de 374 m, având o suprafață totală de 3600 mp. Adauga cererea ta pe loturi de case pentru a o face cunoscuta. Berceni cu drum amenajat la 100m de sos.

Terenul este situat la iesirea din targu neamt spre pascani la 300 m de indicatorul pensiunea la struti pe partea stanga.

Anunțuri actuale privind vânzarea de terenuri în chișinău și moldova. Domina imobiliare, cea mai mare agenție imobiliară din oltenia. 209 likes · 9 talking about this.

Teren , vanzare, in neamt, garcina 1472 mp. Loturi de teren de minim 1000mp in comuna alexandru cel bun,pe malul lacului batc. Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 250 eur.

Terenuri Construcţii De Vanzare Bicaz Neamţ Tip Teren Constructii Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-terenuri-constructii/neamt/bicaz
Terenul se afla in satul preluca, comuna pangarati, judetul neamt, la 12 km de piatra neamt si 15 km de bicaz (vezi harta). Vei fi notificat de cate ori: Terenul este situat la iesirea din targu neamt spre pascani la 300 m de indicatorul pensiunea la struti pe partea stanga.

15 anunturi imobiliare active in orasul iasi.

Pe storia.ro vei gasi 232 terenuri de vanzare, dar si multe alte oferte pentru terenuri de inchiriat, apartamente, case, camere, spatii comerciale, birouri, depozite, garaje de vanzare si de inchiriat. Terenul are o deschidere de 10,62 m și o lungime de 374 m, având o suprafață totală de 3600 mp. Deschiderea la sosea este de 12.21m.

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Neamt"