Tocana De Legume Cu Orez
Tocana De Legume Cu Orez
Ardeii se taie felii subtiri si se calesc cu putina sare pana se inmoaie. Legumele se curata si apoi se spala.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Nu trebuie sa se rumeneasca, dar trebuie sa se inmoaie bine. Ceapa se taie julien, morcovii, patrunjelul si telina se dau pe razatoarea mare. Iarna veți savura cu plăcere această gustare delicioasă!
Mama ii zice „ghiveci sarbesc„. O tocanita cu ceapa, dovlecei la noi in casa se face des tocana de legume cu orez. Tocana de legume cu orez este un deliciu al sezonului!
Iar pentru iarna fac tot felul de conserve din fructe, legume si verdeturi, am mereu camara plina cu bunatati pregatite.
Un fel ieftin de post sau o garnitura pentru carnuri fripte sau prajite. Se adaugă orezul și se fierbe pentru 10 minute. Mod de preparare tocana de legume cu orez pentru iarna.
Ceapa se curata, se spala, se taie julien, morcovul se curata, se spala si se rade pe razatoarea mare, ardeiul se curata. Ardeii se taie felii subtiri si se calesc cu putina sare pana se inmoaie. 1,5 kg ceapă, 2,5 kg gogoșari, 1 kg morcov, 1 litru suc de roșii (sau 400 grame de bulion), 300 grame orez.
Mod de preparare pentru reteta de tocana de legume pentru iarna cu orez. Rondele, se toarna zeama de legume, se acopera si se lasa. 1,5 kg ceapă, 2,5 kg gogoșari, 1 kg morcov, 1 litru suc de roșii (sau 400 grame de bulion), 300 grame orez.
Sub capac inca 20 min.
Gospodinele o pregătesc de acum pentru toamnă, de aceea îți propunem o rețetă mod de preparare pentru rețeta de tocană cu legume și orez: Fierbe tocana la foc mic timp de aproximativ 40 de minute. Tocana de legume este o mâncare deosebit de gustoasă și potrivită perioadelor de post, însă poate fi consumată oricând, inclusiv în zilele geroase de iarnă, rețeta fiind asemănătoare cu zacusca.
1,5 kg ceapă, 2,5 kg gogoșari, 1 kg morcov, 1 litru suc de roșii (sau 400 grame de bulion), 300 grame orez. Condimentați cu sare și foi de dafin, turnați apa și amestecați. Se pune in borcane si se sterilizeaza.
Se poate servi in zilele de post. 1,5 kg ceapă, 2,5 kg gogoșari, 1 kg morcov, 1 litru suc de roșii (sau 400 grame de bulion), 300 grame orez. Iar pentru iarna fac tot felul de conserve din fructe, legume si verdeturi, am mereu camara plina cu bunatati pregatite.
Tocana de legume pentru iarna.
Tocana de legume se pune fierbinte in borcanele curate. Tocana de legume pentru iarna. Gospodinele o pregătesc de acum pentru toamnă, de aceea îți propunem o rețetă mod de preparare pentru rețeta de tocană cu legume și orez:
Posting Komentar untuk "Tocana De Legume Cu Orez"